longevity_recovery-serum

RECOVERY SERUM
50ml

Intensief concentraat van actieve ingrediënten

Activeert en revitaliseert de huid om de functionaliteit en het evenwicht van de jonge huid, die verloren is gegaan als gevolg van cellulaire veroudering, te herstellen.

Het elixir van de jeugd. De Longevity collectie is de eerste verjongende behandeling die is ontwikkeld door het CASMARA Investigation Center dat werkt door het stimuleren van de huidstamcellen. Het product werkt op een andere manier overdag en ‘s nachts, met uitzonderlijke resultaten. High-tech cosmetica die de stamcellen van de huid stimuleren.

Een intelligent cosmetisch product. Overdag biedt het cellulaire bescherming en gedurende de nacht vernieuwt het de energie in de cellen.

Voor wie is het?

Alle huidtypen.

Unisex-formule, voor de rijpe huid die door of na de menopauze gaat.

Actie

Fyto-oestrogenen: natuurlijke balans voor huidaandoeningen tijdens de menopauze.

Verjongend effect. Stamcelstimulator.

Viervoudige vermenigvuldiging van collageen in de huid.

Resultaten


In 4 weken verminderen de rimpels en verbetert de algemene uitstraling van de huid. De huid krijgt zijn jeugdige uiterlijk terug en wint aan comfort en flexibiliteit.

Geactiveerde, getinte en opnieuw bevestigde huid. Facelift-effect.

Actieve werkstoffen

E-mortal®: Een actief stamcel stimulerend liposome. Uniek natuurlijk ingrediënt dat sluimerende stamcellen onder de huid stimuleert. Stamcellen, die de huid kunnen regenereren en herstellen.

Metabiotics™ resveratrol: een verbeterd Resveratrol wat het leven van de cel verlengt door cellulaire veroudering tegen te gaan.