“Flash-effect olievrij”

Casmara heeft een serie ampullen op de markt gebracht om hiermee de behandelingen uit te breiden ofwel te verdiepen. Daarnaast zijn ampullen erg gewild voor extra thuisbehandeling.

Het is de NATURE ampul serie die zowel manueel als middels ionthoforese kan worden aangebracht op de huid. Uiteraard zijn de ampullen vrij van minerale oliën, en toch voelen ze royaal aan. Dit komt door de rijke toevoeging van glycerine (verzachtend) en propyleneglycol (vochtdrager). Beide ingrediënten zijn in water oplosbaar maar bieden tegelijkertijd de mogelijkheid om als massagemedium ingezet te worden. Kortom, een schitterende aanvulling op het toch al prachtige assortiment van Casmara. De ampullen zijn verpakt in strips gevuld met 5 ampullen in tube vorm, dus goed af te sluiten!

Algemene toepassing ampullen:
Breng de ampullen aan op een gereinigde huid d.m.v. een massage. De werkstoffen uit de Energetic, de Equilibrium en het Repair ampul kunnen ook ‘mechanisch’ worden aangebracht door middel van bijvoorbeeld ionisatie (-) negatieve pool, hoog frequent apparaat en ultrasound. Zo dringen de werkstoffen nog dieper in de huid.

NATURE AMPOULE EQUILIBRIUM
Evenwichtige en hydraterende gezicht ampul
Vette, uitgedroogde en acnehuid

NATURE AMPOULE STABILIZER
Krachtige kalmerend effect gezicht ampul
Gevoelige en rode huid

NATURE AMPOULE ENERGETIC
Voedende energie gezicht ampul
Volwassen huid

NATURE AMPOULE HIDRIX
Blijvende vochtinbrengende effect gezicht ampul
Gedehydrateerde en droge huid.

NATURE AMPOULE REPAIR
Cellulaire restauratie gezicht ampul
Alle huidtypen

NATURE AMPOULE ELASTIN
Anti-age gezicht ampul
Oude en slappe huid

NATURE AMPOULE HYAL COMPLEX
Intense hydratatie gezicht ampul
Alle huidtypen