RECOVERY MOISTURIZING CREAM
50ml

Intensief concentraat van actieve ingrediënten

Activeert en revitaliseert de huid om de functionaliteit en het evenwicht van de jonge huid, die verloren is gegaan als gevolg van cellulaire veroudering, te herstellen.

Het elixir van de jeugd. De Longevity collectie is de eerste verjongende behandeling die is ontwikkeld door het CASMARA Investigation Center dat werkt door het stimuleren van de huidstamcellen. Het product werkt op een andere manier overdag en ‘s nachts, met uitzonderlijke resultaten. High-tech cosmetica die de stamcellen van de huid stimuleren.

Een intelligent cosmetisch product. Overdag biedt het cellulaire bescherming en gedurende de nacht vernieuwt het de energie in de cellen.

Voor wie is het?

Normale en gemengde huid. 

Unisex-formule, voor de rijpe huid die door of na de menopauze gaat.

Actie

Fyto-oestrogenen: natuurlijke balans voor huidaandoeningen tijdens de menopauze.

Verjongend effect. Stamcelstimulator.

Viervoudige vermenigvuldiging van collageen in de huid.

Resultaten


In 4 weken verminderen de rimpels en verbetert de algemene uitstraling van de huid. De huid krijgt zijn jeugdige uiterlijk terug en wint aan comfort en flexibiliteit.

Geactiveerde, getinte en opnieuw bevestigde huid. Facelift-effect.

Actieve werkstoffen

Chondriacare®: een intelligent peptide. Gedurende de dag beschermt het de cellulaire structuren tegen vrije radicalen. Gedurende de nacht helpt het de cellen om hun energiereserves te verhogen.

Collageneer®: rimpelvulling. Het verhoogt de aanmaak van type I collageen en stimuleert de productie van beschermende eiwitten (HSP).

Phytrogen®: een botanisch complex gemaakt uit 8 planten die isoflavonen creëren om fyto-oestrogenen te creëren. Macadamia olie en

Shea Butter: bieden intense hydratatie en voeding. Hebben een herstellende en antioxidant werking dankzij de hoge dosering van vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3 en 9).